Δημοφιλείς

Eνημέρωση με θέματα της επικαιρότητας

Η Ελλάδα αργά αλλά σταθερά βυθίζεται στην άβυσσο

Τα πάντα στην Ελλάδα ελέγχονται από τη διαπλοκή. Κάποιες λίγες οικογένειες - μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού - ελέγχουν τα πάντα. Ελέγχουν τόσο την εξουσία όσο και την οικονομία. Οι ίδιοι άνθρωποι, που έκλεψαν τις περιουσίες μας στο χρηματιστήριο, είναι οι ίδιοι που σήμερα λεηλατούν το δημόσιο κεφάλαιο. Οι ίδιοι άνθρωποι, που μας κλέβουν στην αγορά, είναι οι ίδιοι που έκλεισαν τις δουλειές μας και μας οδήγησαν στην ανεργία.
Τώρα ανησυχούν για εμάς. Ανησυχούν, γιατί βλέπουν ότι δεν έχουμε τίποτε άλλο να μας αρπάξουν. Ανησυχούν, που δεν έχουμε τίποτε άλλο να υποθηκεύσουμε, για να μας δώσουν δάνεια από τις τράπεζές τους. Ανησυχούν, που δεν πεθαίνουμε "εγκαίρως" και μπορεί κάποτε, ως ασφαλισμένοι, να ζητήσουμε πίσω τα "δομημένα" ομόλογα.

Τι σχέση έχουν οι "ιδρυτές" της συμμορίας με αυτούς που μας κυβερνούν για έναν αιώνα και μας έφτασαν στη χρεοκοπία και τη γενική εκποίηση της χώρας; Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι τον ανιψιό αυτού Μητσοτάκη και από τον "Γέρο της Δημοκρατίας" μέχρι τον "Ηλίθιο της Δημοκρατίας", όλοι τους κινήθηκαν πάνω στον ίδιο άξονα συμφερόντων ...
Οι ίδιοι "δανειστές", οι οποίοι μας λεηλατούν σήμερα, είναι οι ίδιοι που μας ταλαιπωρούν εδώ και έναν αιώνα ...Οι ίδιοι Ρότσιλντ ήταν αυτοί, οι οποίοι έφερναν τον Βενιζέλο να μας "σώσει" ...Οι ίδιοι Ρότσιλντ ήταν αυτοί, οι οποίοι πήραν "αντιπαροχή" την Τράπεζα της Ελλάδας ...Την Τράπεζα αυτήν, που με τα "παιχνίδια" της μας έριξε στο Μνημόνιο ...Δεν είναι δηλαδή κάτι το καινοφανές αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα.
Οι ίδιοι τοκογλύφοι, οι οποίοι ήταν χορηγοί της πολυτελούς "εξορίας" του Βενιζέλου στο Παρίσι, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα πλασάρουν τον Γιωργάκη σαν περιφερόμενο "διανοούμενο". Οι ίδιοι εγκληματίες, οι οποίοι πλήρωναν το γκολφ του κουφού στο Παρίσι, είναι αυτοί, οι οποίοι προστατεύουν τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Αυτοί, οι οποίοι πλήρωναν το κολέγιο της Ντόρας στο Παρίσι, είναι οι ίδιοι, οι οποίοι πιέζουν για τη "σωτηρία" του Παπακωνσταντίνου. Αυτοί, οι οποίοι διόρισαν τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Μπέρκλεϊ, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα έβαλαν στη Βουλή τον Κωστάκη και τη Ντορούλα ...ακόμα κι όταν ο λαός ήθελε να τους τιμωρήσει. Χαφιέδες των ίδιων τοκογλύφων είναι πάντα οι ηγέτες της Ελλάδας, γιατί όλοι αυτοί είναι φυσικοί συγγενείς των ίδιων ανθρώπων.